Bootreis

Bootreis

Met eigen auto op wintersport naar Noorwegen of Zweden? Ga met de ferry!

Comfortabel met de ferry naar Oslo

Wilt u op wintersportvakantie naar Noorwegen of Zweden maar heeft u geen zin om het hele stuk te rijden? De ferry biedt uitkomst! In Noord-Duitsland vertrekt er vanuit Kiel een luxe veerboot naar Oslo. U kunt met eigen auto de boot op waar u ook een nacht zal overnachten.

De boot vertrekt iedere dag om 14:00 uur en meert de volgende ochtend om 10:00 aan in de haven van Oslo. Aangezien u uw eigen auto mee kan nemen is er ook de mogelijkheid om meer bagage mee te nemen dan wanneer u met het vliegtuig zou gaan.

Accommodaties aan boord
De boot heeft meerdere hutten die geschikt zijn voor 2-, 3-, 4- of 5-personen. Alle hutten bezitten over een eigen badkamer, compleet met toilet en douche. Binnenhutten zijn niet voorzien van ramen, buitenhutten echter wel.

Tijdens uw reis richting Scandinavië is er aan boord genoeg entertainment te vinden. Er wordt twee keer per reis een theatervoorstelling gegeven. Ook is er een zwembad, casino en zijn er meerdere winkels, restaurants en bars aanwezig. Op de ochtend van aankomst is het een aanrader om vroeg op te staan. Na het ontbijt kunt u naar de Observation Lounge toe, op dit moment vaart de boot namelijk door het Oslo Fjord. Een mooier begin van de reis bestaat er bijna niet!

Naar de bestemming
De bootreis is ideaal voor bestemmingen als Trysil, Hemsedal of Sälen. Deze skigebieden liggen op 2,5 tot 3,5 uur rijden van Oslo. De bootreis is minder geschikt voor een bestemming als Åre, dit ligt op 8 uur rijden van Oslo.

Accommodaties