Over ons

Over ons

Bedrijfsinformatie ScandinavianMountains.nl

Neem contact met ons op

Scandinavian Mountains is een initiatief van Scandinavian Dreams. ScandinavianMountains.nl wil een nieuwe dimensie geven aan het concept van wintersport, namelijk skiën of snowboarden in de prachtige skigebieden van Noorwegen en Zweden. Deze gebieden worden gekenmerkt door de geweldige poedersneeuw, gevarieerde hellingen en off-piste mogelijkheden die je van half december tot half april kunt vinden.

Contact
Wilt u meer informatie over het project ScandinavianMountains.nl? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen over accommodaties, reizen of andere zaken kunt u bij ons terecht.

T: 0411 230 000 (Nederland)
T: +31 411 230 000 (internationaal)
E: info@scandinavianmountains.nl

Gegevens

Scandinavian Dreams is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04086932.
Ons belastingnummer is NL001385419B70

Hieronder vindt u onze bankgegevens:

  • Bank: ABNAMRO
  • IBAN: NL40 ABNA 0534 9840 37
  • BIC code: ABNANL2A

 

Disclaimer

De informatie op de website komt soms niet overeen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met veranderingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de verstrekte informatie gevoelig is voor verandering. De afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. ScandinavianMountains.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor (het interpreteren van) onjuiste informatie.

Alle pakketprijzen op de ScandinavianMountains.nl website zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Het tarief kan worden aangepast aan veranderende tarieven, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke arrangementen zijn opgenomen in een boekingsbevestiging en/of offerte.